Slideshow Image 1
Slideshow Image 2

Koje događaje na području BRTONIGLE nikako ne smijete propustiti, gdje i kada trebate biti prisutni... saznajte upravo ovdje.


 

PROSLAVA SV. ROKA, 14-16.08.2015.

 

Jeste li spremni za još jednu feštu šok?

Od 14. - 16. kolovoza zabava je zagarantirana na proslavi sv. Roka u Brtonigli.

Sve počinje u petak uz bogati program koji obuhvaća ulične čarobnjake, sportska natjecanja, te nastup raznih bendova uz zvijezdu večeri Lanu Jurčević.

U subotu zabava se nastavlja uz ulične čarobnjake, sportska natjecanja, te nastup klape, raznih bendova i Zucchero tribute banda.

U nedjelju cjelodnevni program završava uz limenu glazbu, te Mediteraneo, Anelide, Vesnu Nežić Ružić i Sergia Pavata.

Kroz sva tri dana iskoristite priliku za degustaciju i kupnju vina Brtonigle, te autohtonih istarskih proizvoda.


NE PROPUSTITE!

BRTONIGLA WINE POINT – promocija i prodaja vina Brtonigle
ROCCOMARKET –Izložba i promocija autohtonih istarskih proizvoda (Trg Lože)
ROCCOLAND – luna park (parkiralište iza pizzerie Primizia)
SHUTTLE iz Karigadora do Brtonigle (stanice CampingIN Park Umag – Karigador – Fiorini) Besplatno od 18:00 do 01, svakih 15 min!

 

ZA DETALJAN PROGRAM, KLIKNI:

PROGRAM SV.ROK 2015


ZVIJEZDANI KALEŽI (VINSKE DEGUSTACIJE POD ZVJEZDAMA, 10.08.2015.

U ponedjeljak 10.kolovoza.2015 noć je Sv. Lovre kada se obilježava čarolija zvijezda padalica. Manifestacija „Zvjezdani kaleži“ organizirana je da se zvijezdani fenomen poveže sa degustacijom vrhunskih vina lokalnog teritorija.

Brtonigla je jedini gradić u Hrvatskoj koji je dio ove inicijative, koja je inicirana od strane udruge „Città del vino“ (Gradovi vina), u suradnji s „Movimento Turismo del Vino“. U jednoj od najlijepših noći u godini, pod romantičnim zvjezdanim nebom, Brtonigla, sudjeluje u obiležavanju ove manifestacije na svom području te i ovom prilikom nastoji prezentirati i promovirati vina sa svog teritorija.
Za održavanje ove manifestacije odabran je idiličan ambijent obalnog pojasa Općine Brtonigla u Karigadoru, točnije u kampu CampingIN Park Umag na lokaciji Istrian Verteneglio Market.Posjetitelji mogu degustirati vina iz podruma brtoniških vinara Ravalico, Cattunar, Vinerino i Marina Kraljevića. Uz  raznoliku i bogatu ponudu tradicijskih proizvoda i istarskih gastro specijaliteta, moći će se degustirati i kupiti maslinova ulja OPG-a Buršić i Reale. Vino dakle postaje idealan partner za kulturna događanja,a i drugi domaći proizvodi su važni predmet ovog događanja posvećenog teritorijui njegovim prirodnim ljepotama.
Otvorenje degustacija vina je u 20.00 sati, dok od 21.00 sat slijedi program „Noć punog mjeseca“, predavanje i promatranje zvijezda uz stručno vodstvo predstavnika Zvjezdarnice Višnjan.
Organizatori manifestacije jesu Općina Brtonigla, Turistička zajednica Općine Brtonigla i Razvojna agencija Brtonigla.


ISTRALANDIA - POOL PARTY, 11.07.2015. OD 22:00-04:00

Svaki dan je sve topliji, a i noćne vručine su postale nepodnošljive.

Stoga, Istralandia je odlučila ponuditi vam noćno osvježenje uz Night Pool Party, odnosno noćnu zabavu u bazenu.

No nije to klasično kupanju u bazenu, već ludi provod u kojemu glavnu ulogu će imati pjena u kojoj će moći uživati svi posjetitelji.

Sve navedeno je samo dio onoga što Vas očekuje ove subote, budući da vrhunac zabave očekuje se uz Zuchero tribute band, te Alfreda Azzetta (autora svjetskog hita „Poit of view“) i nezaboravnog after DJ partya.

Dočekajte jutro u bazenu prepunom pjene, uz odličan party i neponovljiv koncert.

Zabava počinje u 22 sata, a cijena ulaznice je 70 kn.

Istralandia, najzabavnija voda u Istri.

KLIKNI: VIDEO NAJAVA

klikni: www.istralandia.com


ISTRALANDIA SLAVI 1.ROĐENDAN - NE PROPUSTITE VELIKI ROĐENDANSKI PARTY, 21.06.2015. OD 10:00-21:00

 

 


KARIGADOR FISH FEST, 11.06 – 15.07 – 06.08 – 19.08 – 03.09.2015.

Okusi i mirisi mora na Karigador Fish Fest-u

Manifestacija će se održati u ciklusu od pet datuma, od kojih je prvi na rasporedu već u četvrtak   11. lipnja 2015. godine s početkom u 19:00 sati na molu u Karigadoru. Reprize manifestacije održat će se u 15. srpnja, 06. i 19. kolovoza te 03.rujna 2015.

Na moliću, duž morskog zaljeva, već od 19 sati širit će se mirisi i zvukovi prave riblje fešte koja će odlično najaviti tradicionalne Večeri Karigadora. Riblji specijaliteti, istarsko vino i tradicijski proizvodi uz živu glazbu začinit će doživljaj inače mirnog i romantičnog Karigadora.

Kušajući tipične morske delicije na najbolji će se način proživjeti iskustvo lokalnih običaja i ribarske tradicije ovoga kraja.

Organizatori manifestacije su Općina Brtonigla i lokalna turistička zajednica uz pomoć Mjesnog odbora Karigador.


FESTIVAL ISTARSKE MALVAZIJE, 31.05.2015.

Ne propustite jedinstveni događaj, stvoren za sve ljubitelje dobre čašice vina i ostale.

Sve počinje u 13:30 kada kreće prvi vlakić iz Brtonigle (ispred turističke zajednice) koji će Vas provozati po lokalnim vinskim podrumima, gdje ćete moći degustirati vrhunska vina uz stručno vodstvo.

Ukoliko ne vam navedeno vrijeme ne odgovara, bez brige, postoji više termina za polazak (vidi donji letak).

Cijena za odrasle iznosi 50 kn te uključuje vožnju i čašu s kojom možete besplatno degusturati vina po vinskim podrumima i kasnije na samom trgu. Cijena za djecu iznosi samo 20 kn i uključuje vožnju vlakom.

No, to nije sve, jer od 17 sati na trgu Sv. Zenona, održati će se bogati prodajno-izložbeni prostor koji će u ponudi imati autohtone proizvode.

Posebno zanimljiv će biti i štand u Shabby chic stilu, a neće pofaliti ni štand za degustacije vina.

Što se tiče zabave za djecu, predviđen je Kids corner (kutakt za djecu), dok za sve one željne dobre muzike i plesa, nastupati će Replay band.

Ono što još nismo spomenuli, jesu posebna enogastronomska ponuda u lokalnim restoranima koja će biti pripremati jela na temu različitih vrsta zemlje koja su prisutna na području Brtonigle.

 


 

 

TV PROMIDŽBA

Baner

RIJEČKI PORTAL

Baner

OGLAŠAVAJTE SE U SLOVENIJI

Baner

METEO - BUJŠTINA I OKOLICA

SLUŠAJ ONLINE

Baner

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

POGLEDAJ  NAŠU  FACEBOOK  STRANICU

SLIJEDI NAŠE OBJAVE NA FACEBOOKU